Over ons
Firma Batist is een familie bedrijf en al vanaf 1976 een begrip in de gerberateelt.

Kwekerij Westmade startte in 2000 een nieuw bedrijf in Made van ruim 5 hectare met de nieuwste ontwikkeling op gebied van teelttechniek en afzet. Sortiment keuze zijn vooral gericht op kwaliteit en exclusiviteit zowel in mini gerbera als grootbloemig. De verwerking vindt plaats in geconditioneerde ruimte zodat kwaliteit en houdbaarheid jaarrond gewaarborgd zijn. Door regelmatig contacten met vaste afnemers vind afstemming plaats over sortimentskeuze en de manier van afzet.

Vele variëteiten zijn mogelijk zowel in grootbloemige als mini, pastini als bolvormige gebera’s.

Westmade staat garant voor kwaliteit en milieu en is gecertificeerd in de hoogste klasse

Leveringen zijn mogelijk in zowel de traditionele dozen voor grootbloemige en mini’s als de diamond verpakking maar op verzoek is ook maatwerk mogelijk in diverse fusten en verpakkingen.Onze gerbera’s zijn ook o.a leverbaar bij alle cash en carry filialen van Verhoeven bloemen zie site www.verhoevenbloemen.nl


Kwekerij Batist Westmade is al vele jaren geclassificeerd in de hoogste klasse (A) van het Milieu Programma Sierteelt (MPS). Gebruik van meststoffen, water, gas, elektriciteit en afval worden daarbij geregistreerd.

Firma Batist is gecertificeerd voor:

MPS